Cursisten in een les Nederlands voor Gevorderden
Slide One

Cursussen Nederlands

Communicatie is essentieel, zowel privé als op de werkvloer. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod cursussen Nederlands voor uw anderstalige medewerkers en moedertaalsprekers Nederlands.

Of het nu gaat om cursussen Nederlands voor Beginners of de puntjes op de i zetten met een cursus Zakelijk Nederlands, wij helpen uw anderstalige medewerkers beter en met zelfvertrouwen te communiceren in het Nederlands.

Dutch Language Centre biedt een breed aanbod cursussen Nederlands voor anderstaligen.

Incompany of online

Uw medewerkers volgen de taaltraining op de werkplek of op afstand online. Uw medewerkers hoeven dus niet te reizen en maken geen extra kosten. Onze cursussen Nederlands zijn standaard groepstrainingen of individuele trajecten. Wij houden rekening met het niveau van de deelnemers en hun werkomgeving. Ook intensieve trajecten van enkele weken zijn mogelijk.

Europees referentiekader voor talen

De taaltraining wordt afgesloten met een beoordeling. Is het resultaat voldoende, dan ontvangen de deelnemers een certificaat met het behaalde eindniveau. Precies weten wat de taalvaardigheden zijn van het beginnersniveau A1 tot C2 niveau? Klik hier voor een overzicht van de taalvaardigheden op alle niveaus volgens het ERK. Europees Referentiekader voor Talen

Evaluaties

Tijdens de trainingen bewaken wij het rendement en de continuïteit met tussentijdse evaluaties. Zo houden we de vinger aan de pols en kunnen we bijsturen wanneer dat nodig is. Na afloop van de training ontvangt de opdrachtgever een schriftelijke eindevaluatie die duidelijk maakt of er sprake is van voldoende zelfredzaamheid of dat een vervolgtraject wenselijk is.

Onze werkwijze

Meer weten over onze aanpak? Op de pagina Onze werkwijze vertellen we precies hoe wij onze trainingen organiseren. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust Contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Offerte

Voor aanvang van een training ontvangt u een duidelijke offerte. Meteen weten wat de kosten zijn?
Op de pagina Tarieven vindt u een handig overzicht van de kosten voor een standaardtraining.

Vraag vrijblijvend een offerte aan