Buitenlandse werknemers in een incompany taaltraining Nederlands  voor het bedrijfsleven
Slide One
Taaltrainingen Nederlands
voor het bedrijfsleven

Cursus Nederlands voor Gevorderden

Een cursus Nederlands voor Gevorderden is geschikt voor anderstalige werknemers die de cursus Nederlands voor Beginners A2 met succes hebben afgerond. Niveau A2 is de opstap naar niveau B1 en B2 voor gevorderden. De cursus bouwt verder op de taalvaardigheden vanaf A2 niveau.

Nederlands voor Gevorderden B1 en B2
Een cursus gevorderden wordt aangeboden op een halfgevorderd niveau B1 en op een gevorderd niveau B2. De deelnemers breiden hun woordenschat uit met veel gebruikte woorden en uitdrukkingen in het dagelijks leven en op de werkplek. Ze leren complexere zinnen formuleren en krijgen meer inzicht in de grammatica. De focus ligt op het vloeiend en met zelfvertrouwen leren spreken. Ook de schrijfvaardigheid komt aan bod in een cursus zoals met het schrijven van e-mails en korte teksten.

Interculture aspecten
Net als in de cursus Nederlands voor Beginners is er in een cursus Gevorderden ook aandacht voor de Nederlandse cultuur en maatschappij. Kennis van de gewoontes, gebruiken en regels van het land waarin men woont, verbetert de integratie en het communicatie met Nederlanders.

Incompany Nederlands voor Gevorderden
Door te kiezen voor een incompany cursus Gevorderden leren medewerkers op locatie zonder hun werkplek te hoeven verlaten. Het is een kostenbesparende en efficiënte manier van Nederlandse lessen volgen.

Met een cursus Nederlands voor Gevorderden tillen anderstalige werknemers hun kennis van het Nederlands naar een hoger niveau. Een goede beheersing van de Nederlandse taal verbetert de de communicatie tussen collega’s en vermindert de kans op misverstanden. Na afronding van de cursus Nederlands voor Gevorderden B1 kunnen anderstalige deelnemers doorstromen naar een cursus Nederlands op de werkvloer.

Schrijfvaardigheid Nederlands Gevorderden
Voor deelnemers die de puntjes op de i willen zetten met hun schrijfvaardigheid is er de cursus Schrijfvaardigheid Nederlands. Ligt de focus op het schrijven van zakelijke teksten dan is een cursus Zakelijk Nederlands meer geschikt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan