Cursisten in een les Nederlands voor Gevorderden
Cursisten in een les Nederlands voor Gevorderden
Slide One
Slide One

Nederlands voor Gevorderden

Onze cursus Nederlands voor Gevorderden B1 en B2 is bedoeld voor anderstalige medewerkers die het basisniveau Nederlands beheersen, maar die graag de volgende stap willen zetten. Uw buitenlandse medewerkers leren beter Nederlands spreken en met meer zelfvertrouwen het gesprek aangaan met Nederlandse moedertaalsprekers.

Nederlands voor Gevorderden B1

In een cursus Nederlands voor Gevorderden B1 oefenen deelnemers gesprekken in situaties die voorkomen in opleiding, op de werkplek op mbo-3 of -4 niveau. De deelnemers breiden hun woordenschat uit en oefenen dagelijks terugkerende, eenvoudige praktijksituaties met de focus op een goede spreekvaardigheid.

Een paar voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen:

  • brieven en emails schrijven
  • instructies geven
  • discussiëren
  • gebeurtenissen, ambities beschrijven
  • redenen en verklaringen geven

Nederlands voor Gevorderden B2

In een cursus Nederlands voor Gevorderden B2 oefenen deelnemers gesprekken in situaties die voorkomen in opleiding, op de werkplek en in het dagelijks leven van hoogopgeleiden.
De deelnemers oefenen kort en bondig schrijven, breiden hun woordenschat uit en perfectioneren
hun grammatica. 

Een paar voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen:

  • presentaties geven en kunnen volgen
  • basisconventies van zakelijke rapporten
  • onderhandelen
  • statistische figuren beschrijven
  • hoofdpunten van actuele onderwerpen in de media begrijpen

Europees Referentiekader voor Talen

Precies weten wat iemands vaardigheden zijn van het beginnersniveau A1 tot C2 niveau? Klik hier voor op het overzicht van de taalvaardigheden op alle niveaus volgens het ERK waar wij mee werken. Europees Referentiekader voor Talen

Evaluaties

Tijdens de trainingen bewaken wij het rendement en de continuïteit met tussentijdse evaluaties. Zo houden we de vinger aan de pols en kunnen we bijsturen wanneer dat nodig is. Na afloop van de training ontvangt de opdrachtgever een schriftelijke eindevaluatie die duidelijk maakt of er sprake is van voldoende zelfredzaamheid of dat een vervolgtraject wenselijk is.

Offerte

Wij stellen voor iedere opdrachtgever een duidelijke offerte op. Hierbij houden we rekening met het niveau van de deelnemers en hun werkomgeving. De kosten voor onze standaardtrainingen kunt u vinden op onze pagina Tarieven.

Heeft u nog vragen over een cursus of wilt u meer informatie? Neem dan gerust Contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Corona-update Dutch Language Centre:
Taaltrainingen op afstand

 

Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!