cursisten in een les NT2 examentraining
cursisten in een les NT2 examentraining
Slide One
Slide One
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

NT2 staatsexamentraining

Heeft u een medewerker in dienst die binnenkort het officiële staatsexamen Nederlands als tweede taal aflegt? Met een diploma Nederlands als tweede taal toont men aan dat men de Neder­landse taal voldoende beheerst om in Nederland een opleiding te volgen of een beroep uit te oefenen.

Met een NT2 examentraining is de kans op slagen vele malen hoger. Bij Dutch Language Centre oefent uw medewerker het staatsexamen NT2 in groepsverband of individueel.

Waar u ook voor kiest, wij verzorgen de training altijd incompany. De lesdagen en lestijden stemt Dutch Language Centre af op het werkschema van uw medewerker(s).

Training voorbereiding staatexamen NT2

Dutch Language Centre organiseert examentrainingen op NT2-I-niveau en NT2-II-niveau. Dit komt overeen met respectievelijk de niveaus B1 en B2 volgens het Europees Referentiekader voor Talen.

Het staatsexamen NT2 oefenen bestaat uit:

  • examenstrategiën
  • oefenen met voorbeeldexamens
  • oefenen met de tijdslimieten van het examen
  • praktische tips voor ieder examenonderdeel
  • informatie aanmeldingsprocedure
  • persoonlijke kwaliteiten en valkuilen

Deelnemers leren welke wijze van antwoorden de meeste punten oplevert. De voorbereiding geeft de deelnemer een goed beeld van de inhoud, vorm en het niveau van het examen. Om zich optimaal voor te bereiden krijgt uw medewerker huiswerk mee naar huis.

Maatwerk

Voorafgaand aan de training vindt een intakegesprek plaats met de opdrachtgever en de werknemers. Hier bespreken we op welke onderdelen van het staatsexamen NT2 iemand wil oefenen. Ook nemen we een taaltoets af om het instapniveau te bepalen.

Offerte

Wij stellen voor iedere opdrachtgever een duidelijke offerte op. Hierbij houden we rekening met het niveau van de deelnemers en de werkomgeving. De kosten voor onze standaardtrainingen kunt u vinden op onze pagina Tarieven.

Heeft u vragen over een cursus of wilt u meer informatie? Neem dan gerust Contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Corona-update Dutch Language Centre:
Taaltrainingen op afstand

 

Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!