Buitenlandse werknemers in een incompany taaltraining Nederlands  voor het bedrijfsleven
Slide One
Taaltrainingen Nederlands
voor het bedrijfsleven

Cursus Nederlands voor Beginners

Een cursus Nederlands voor Beginners is perfect voor anderstalige werknemers die de Nederlandse taal wil leren. Een goede beheersing van de Nederlandse taal verbetert de communicatie tussen collega’s en voorkomt miscommunicatie. Basiskennis van het Nederlands maakt het ook makkelijker om de aansluiting te vinden met Nederlanders en zich sneller thuis te voelen in het bedrijf en in Nederland. Goede communicatie in een professionele omgeving leidt tot betere samenwerking en meer efficiëntie.

Nederlands voor Beginners niveau A1 en A2

Een cursus Nederlands voor Beginners wordt gegeven op niveau A1 en A2.  In deze beginnerscursussen leren deelnemers de basisvaardigheden van de Nederlandse taal zoals lezen, schrijven, spreken en luisteren. De lessen zullen in eerste instantie een sociaal aspect hebben, mee kunnen praten tijdens de lunch, koffiepauze en Nederlandse gewoonten beter begrijpen. De grammaticale correctheid is in eerste instantie ondergeschikt aan de begrijpelijkheid/communicatie. 

Vanaf een A2 niveau begint zelfredzaamheid in een vreemde taal. Een cursus Nederlands voor Beginners A2 is daarmee de opstap naar een cursus Nederlands voor Gevorderden. Ook een cursus Nederlands voor Gevorderden bestaat uit 2 niveau B1 en B2. Het is de opmaat naar het NT2 staatsexamen. 

Interculture aspecten

In een cursus Nederlands voor Beginners voor anderstalige medewerkers wordt ook aandacht besteed aan interculturele aspecten. De deelnemers raken tijdens de lessen vertrouwd met typisch Nederlandse omgangsvormen en alledaagse uitdrukkingen. Maar ook met praktische zaken en tips die onmisbaar zijn voor iedere buitenlandse werknemer voor een aangenaam verblijf in Nederland zowel privé als op de werkplek.

Incompany Nederlands leren

Door te kiezen voor een incompany cursus Nederlands voor Beginners leren medewerkers op locatie zonder hun werkplek te hoeven verlaten. Het is een kostenbesparende en efficiënte manier van Nederlandse lessen volgen. De lessen kunnen zoveel mogelijk aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden van de cursisten. Vanaf een A2 niveau kunnen deelnemers doorstromen naar een cursus Nederlands op de werkvloer.

Na afronding van de cursus beheersen de deelnemers de basiskennis van het Nederlands. Kennis van het Nederlands helpt om beter te integreren in de Nederlandse samenleving en deel te nemen aan het sociale en professionele leven in Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan