buitenlandse werknemers die hun spreekvaardigheid NT2 oefenen
buitenlandse werknemers die hun spreekvaardigheid NT2 oefenen
Slide One
Slide One
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Spreekvaardigheid Nederlands

 Een cursus Spreekvaardigheid Nederlands is bedoeld voor anderstalige medewerkers die met meer zelfvertrouwen Nederlands willen praten op de werkplek. Op maat gemaakt en aangepast aan het taalniveau van de deelnemer(s). 

Moeite met het woordje ‘er’, de verkeerde klemtoon leggen, het weglaten van woorden. Het zijn allemaal zaken waar een anderstalige werknemer tegenaan kan lopen. Met een cursus Spreekvaardigheid Nederlands tillen uw buitenlandse werknemers hun spreekvaardigheid naar een hoger niveau. Zij nemen met meer zelfvertrouwen het woord op de werkplek (bijv. tijdens de wekelijkse scrums).

Een cursus spreekvaardigheid Nederlands zorgt voor een soepelere in- en externe samenwerking en voor meer plezier in het werk. Dutch Language Centre helpt u als bedrijf graag met onze incompany cursus Spreekvaardigheid Nederlands.

Wat leert men tijdens onze cursus Spreekvaardigheid Nederlands? 

Wat leren de deelnemers tijdens de cursus? We geven enkele voorbeelden:

  • De juiste klemtoon
  • Correcte woordvolgorde
  • Intonatie
  • Lange en korte klinkers
  • Veel gebruikte uitdrukkingen
  • Formeel en informeel taalgebruik

Daarnaast frissen de deelnemers hun kennis van de basisgrammatica op om zo vloeiend mogelijk te leren spreken. Ons doel: dat uw medewerker na de training met meer zelfvertrouwen Nederlands spreekt.

Evaluaties

Tijdens de training Spreekvaardigheid Nederlands bewaken wij het rendement en de continuïteit met een tussentijdse evaluatie. Die maakt het mogelijk bij te sturen wanneer dat nodig is. Halverwege de cursus houden wij een tussentijdse evaluatie om de effectiviteit te waarborgen. Na afloop ontvangt de opdrachtgever een schriftelijke eindevaluatie die duidelijk maakt of er sprake is van voldoende zelfredzaamheid of dat een vervolgtraject wenselijk is.

Offerte

Wij stellen voor iedere opdrachtgever een duidelijke offerte op. Hierbij houden we rekening met het niveau van de deelnemers en de werkomgeving. De kosten voor onze standaardtrainingen kunt u vinden op onze pagina Tarieven.

Heeft u vragen over een cursus of wilt u meer informatie? Neem dan gerust Contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Corona-update Dutch Language Centre:
Taaltrainingen op afstand

 

Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!