cursisten in een les NT2 examentraining
Slide One

NT2 staatsexamentraining

Heeft u een medewerker in dienst die binnenkort het officiële staatsexamen Nederlands als tweede taal aflegt? Met een NT2 staatsexamen training is de kans op slagen vele malen hoger. Met een diploma Nederlands als tweede taal toont men aan dat men de Neder­landse taal voldoende beheerst om in Nederland een opleiding te volgen of een beroep uit te oefenen.

Bij Dutch Language Centre oefent uw medewerker het NT2 staatsexamen in groepsverband of individueel. Waar u ook voor kiest, wij verzorgen de training online of incompany. De lesdagen en lestijden stemt Dutch Language Centre af op het werkschema van uw medewerker(s).

NT2 staatsexamen training

Dutch Language Centre organiseert NT2 staatsexamen trainingen op NT2-I-niveau en NT2-II-niveau. Dit komt overeen met respectievelijk de niveaus B1 en B2 volgens het Europees Referentiekader voor Talen.

De NT2 staatsexamen training bestaat uit:

  • examenstrategieën
  • oefenen met voorbeeldexamens
  • oefenen met de tijdslimieten van het examen
  • praktische tips voor ieder examenonderdeel
  • informatie aanmeldingsprocedure
  • persoonlijke kwaliteiten en valkuilen

Deelnemers leren welke wijze van antwoorden de meeste punten oplevert. De voorbereiding geeft de deelnemer een goed beeld van de inhoud, vorm en het niveau van het examen. Om zich optimaal voor te bereiden krijgt uw medewerker huiswerk mee naar huis. Huiswerkopdrachten verhogen het rendement en zijn een voorwaarde om vorderingen te maken. 

Maatwerk

Voorafgaand aan de training vindt een intakegesprek plaats met de opdrachtgever en de werknemers. Hier bespreken we op welke onderdelen van het NT2 staatsexamen iemand wil oefenen. Ook nemen we een taaltoets af om het instapniveau te bepalen.

Offerte

Wij stellen voor iedere opdrachtgever een duidelijke offerte op. Hierbij houden we rekening met het niveau van de deelnemers en de werkomgeving. Benieuwd naar de kosten van een NT2 staatsexamen training? Tarieven.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust Contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Vraag vrijblijvend een offerte aan