Slider

Gratis proefles

Wilt u uw medewerker eerst een gratis proefles laten volgen, voordat u beslist een training bij ons af te nemen? Dat is geen enkel probleem. Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs. Met een proefles maakt uw werknemer op een plezierige en interactieve manier kennis met onze manier van lesgeven.

Een proefles duurt ongeveer 45 minuten. Daarna is er tijd om na te praten en kunnen we eventueel meteen een inschatting maken van het niveau dat uw werknemer heeft. 

Waarom een proefles? 

 • persoonlijke kennismaking
 • de docent kan een inschatting maken van het instapniveau
 • na afloop heeft u een duidelijk beeld van de training
 • u weet meteen of de training aansluit bij uw wensen

Na de les overlegt Dutch Language Centre samen met u over een toekomstige aanpak. We stemmen de training zo nauwkeurig mogelijk af op de wensen van de deelnemers. Daarbij houden we altijd rekening met iemands functie en het taalniveau dat uw medewerker al heeft. 

Proefles aanvragen

Vraag hier een vrijblijvende en gratis proefles aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u liever meteen contact? Dan kunt u ons uiteraard ook bellen tijdens kantooruren (09.00-17.00) 
op 020 – 420 60 39. We staan u graag te woord!

  De heerMevrouw

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Corona-update Dutch Language Centre:
  Taaltrainingen op afstand

   

  Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

  Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

  Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!