Slider

FAQ


VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vindt u veelgestelde vragen over taaltrainingen. Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan Contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

De deelnemers ontvangen een werkmap en een modern cursusboek Nederlands voor anderstalige volwassenen. Het cursusboek geeft één jaar toegang tot aanvullend online lesmateriaal.

Ja, deelnemers ontvangen bij het succesvol afronden van de training een certificaat waarop het behaalde niveau staat vermeld.

De lessen worden gegeven in de doeltaal. De deelnemers leren zich vanaf de eerste les uit te drukken in het Nederlands en het geleerde meteen toe te passen in de praktijk. Maar een lastige grammaticale kwestie kan kort in het Engels worden uitgelegd. 

Dutch Language verzorgt geen inburgeringscursussen.

U kunt op ieder moment beginnen. Vrijwel het hele jaar door, zelfs al op zeer korte termijn. Natuurlijk nadat u eerst onze heldere offerte heeft goedgekeurd. We zijn niet beperkt door onderwijsvakanties.

Voor een optimaal rendement adviseren wij een maximum 10 deelnemers per groep.

Jazeker, wanneer een klant daar prijs op stelt geven wij ook referenties.

Dutch Language Centre organiseert taaltrainingen voor een grote verscheidenheid aan bedrijven. Waaronder productie, logistieke en farmaceutische bedrijven en de IT branche. Op de pagina Onze klanten kunt u lezen hoe onze klanten de samenwerking met ons ervaren.

Wij geven taaltrainingen op alle niveaus. Van beginners tot en met moedertaalsprekers Nederlands. Voor het bepalen van de taalniveaus werken wij met het Europees Referentiekader voor Talen. Het ERK beschrijft wat je in een vreemde taal precies moet kunnen om aan te tonen dat je deze taal op een bepaald niveau beheerst.

De trainingen zijn bedoeld voor elke buitenlandse werknemer die de Nederlandse taal wil leren voor zowel op de werkplek als in de privésfeer.

Alleen voor absolute beginners is een intake niet nodig. Maar wij maken vooraf uiteraard graag kennis met de deelnemers. Voor alle andere niveaus vindt een gedegen intake plaats om de training zo goed mogelijk af te stemmen op het instapniveau en de leerdoelen van de deelnemer(s).

Intake en niveaubepalingen zijn kosteloos en bij de prijs inbegrepen. 

De trainingen kunnen tot 19:00 in de avond worden gepland. De ervaring leert dat trainingen later in de avond minder rendement opleveren. Bij veel deelnemers neemt de concentratie af na een lange werkdag. 

De trainingen vinden incompany plaats op de werkplek van de deelnemers.

Voorafgaand aan elke taaltraining voert Dutch Language Centre een intakegesprek met de opdrachtgever om de opleidingswens van de deelnemers, trainingsdoelen, kosten en tijdsinvestering in kaart te brengen.
Indien nodig worden er intakes gepland met de deelnemers. Hierna brengen we een offerte uit. Zodra de offerte is goedgekeurd kunnen de lessen worden gepland.

Jazeker, al onze taaldocenten zijn moedertaalsprekers, hoogopgeleid en zeer ervaren in het geven van taaltrainingen in het bedrijfsleven.

Load More

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Corona-update Dutch Language Centre:
Taaltrainingen op afstand

 

Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!