werknemer met goede communicatieve vaardigheden
Waarom begrijp je me niet?
Slider

Workshop communicatieve vaardigheden

Heeft uw medewerker moeite met effectief communiceren? Laat hem of haar dan onze incompany workshop Communicatieve vaardigheden volgen. Helemaal op maat gemaakt en afgestemd op de wensen en behoeften van u en uw medewerker.

Gesprekken die niet lopen zoals uw medewerker had verwacht: een collega die opeens emotioneel reageert of een klant die niet geïnteresseerd lijkt in het verhaal dat iemand vertelt. Dat kan knap lastig zijn. Het kan er zelfs voor zorgen dat iemand minder plezier ervaart in het werk.

Om werknemers te helpen effectiever te communiceren heeft Dutch Language Centre de workshop ‘Waarom begrijp je mij niet?’ ontwikkeld. Een workshop waarin iemand inzicht krijgt in zijn/haar eigen communicatiestijl en die van een ander. Of dat nou een collega, leidinggevende of klant is.

Resultaat: beter en met meer plezier samenwerken.

Inhoud workshop

In de workshop communicatieve vaardigheden maken de deelnemers  kennis met verschillende communicatiestijlen en leren die herkennen bij zichzelf en bij anderen met wie ze werken. Tijdens de workshop oefenen deelnemers met het herkennen van deze stijlen en leren daar soepel op inspelen.
Dit doen we met rollenspellen.

Lesmateriaal en tijdsinvestering

Tijdens de eerste bijeenkomst ontvangen deelnemers het eerdergenoemde boek. Daarin vinden ze uitleg over het model, maar ook de dialogen die ze samen gaan oefenen. Want dat oefenen is waar het om draait in deze workshop communicatieve vaardigheden. En leren van elkaars inbreng.

De workshop bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur en wordt incompany gegeven door een van de docenten uit ons team.

Kosten

Voor een indicatie van de kosten kunt u kijken op de pagina Tarieven. Voor een precieze opgave van de kosten, maken wij graag een op maat gemaakte offerte voor u op. 

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u ons een vraag stellen? Neem gerust contact met ons op.
We helpen u graag verder!