Welk lesmateriaal krijgen de deelnemers?

De deelnemers ontvangen een werkmap en een modern cursusboek Nederlands voor anderstalige volwassenen. Het cursusboek geeft één jaar toegang tot aanvullend online lesmateriaal.

In welke taal worden de trainingen gegeven?

De lessen worden gegeven in de doeltaal. De deelnemers leren zich vanaf de eerste les uit te drukken in het Nederlands en het geleerde meteen toe te passen in de praktijk. Maar een lastige grammaticale kwestie kan kort in het Engels worden uitgelegd. 

Wanneer kan ik beginnen met een training?

U kunt op ieder moment beginnen. Vrijwel het hele jaar door, zelfs al op zeer korte termijn. Natuurlijk nadat u eerst onze heldere offerte heeft goedgekeurd. We zijn niet beperkt door onderwijsvakanties.

Met welke branches heeft Dutch Language Centre ervaring?

Dutch Language Centre organiseert taaltrainingen voor een grote verscheidenheid aan bedrijven. Waaronder productie, logistieke en farmaceutische bedrijven en de IT branche. Op de pagina Onze klanten kunt u lezen hoe onze klanten de samenwerking met ons ervaren.

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

De trainingen zijn bedoeld voor elke buitenlandse werknemer die de Nederlandse taal wil leren voor zowel op de werkplek als in de privésfeer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Corona-update Dutch Language Centre:
Taaltrainingen op afstand

 

Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!