buitenlandse werknemers die hun spreekvaardigheid NT2 oefenen
Slider

Spreekvaardigheid NT2

Heeft u een werknemer in dienst die met meer zelfvertrouwen Nederlands wil leren spreken? Bij Dutch Language Centre bieden wij een incompany taaltraining Spreekvaardigheid Nederlands. Op maat gemaakt en aangepast aan het taalniveau van de deelnemer(s).

Spreekvaardigheid Nederlands verbeteren

Moeite met het woordje ‘er’ in verschillende situaties, de verkeerde klemtoon leggen, het weglaten van de woorden of zinnen aarzelend afmaken. Allemaal zaken waar een anderstalige werknemer tegenaan kan lopen. En dat kan iemand belemmeren op het werk.

Denk bijvoorbeeld aan het actief deelnemen aan werkoverleggen en vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook aan het houden van presentaties of het hebben van klantcontact. De spreekvaardigheid Nederlands verbeteren, zorgt voor een soepelere in- en externe samenwerking en voor meer plezier in het werk.
Dutch Language Centre helpt u als bedrijf graag met onze incompany taaltraining Spreekvaardigheid Nederlands. We werken volgens het Europees Referentiekader Talen (ERK).

Wat leren cursisten?

Tijdens ons training gaan deelnemers actief aan de slag met het verbeteren van hun uitspraak. Ook frissen ze hun kennis van grammatica en zinsopbouw op en is er aandacht voor klemtoon en ritme in zinnen. Ons doel: dat uw medewerker na de training met meer zelfvertrouwen Nederlands spreekt.

Lesmateriaal en huiswerk

We maken gebruik van verschillende lesmaterialen. Denk aan boeken, apps, tv-programma’s en een voice recorder. Om echt goede vorderingen te maken, krijgt elke deelnemer huiswerk mee. De tijdsinvestering daarvan is ongeveer 2-3 uur per week.

Evaluatie

Om goed aan te sluiten op de wensen van uw bedrijf en uw werknemer, houden wij altijd een tussentijdse evaluatie. Zo kunnen we bijsturen en het programma aanpassen als dat nodig is. Na afloopt ontvangt u van ons een eindevaluatie en eventueel advies voor een vervolgtraject. Meer weten over onze aanpak?
Op de pagina Onze werkwijze leggen wij u precies uit hoe wij te werk gaan.

Offerte

Op de pagina Tarieven vindt u onze uurprijzen. Omdat onze trainingen op maat gemaakt zijn, plannen wij eerst altijd een intake. Op basis van uw wensen en het niveau van de deelnemer(s) maken we een offerte voor u op.

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u ons een vraag stellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!