cursisten in een les NT2 examentraining
Slider

NT2 examentraining

Heeft u een medewerker in dienst die binnenkort het officiële staatsexamen NT2 aflegt? Met een diploma Nederlands als tweede taal toont men aan dat men de Neder­landse taal voldoende beheerst om in Nederland een opleiding  te volgen of een beroep uit te oefenen.

Met een NT2 examentraining is de kans op slagen vele malen hoger. Bij Dutch Language Centre oefent uw medewerker het staatsexamen NT2 in groepsverband of individueel. Maar altijd incompany.

NT2 examen oefenen

Het afleggen van het examen NT2 kan best spannend zijn voor uw medewerker. Wat gaan ze precies vragen? Ben ik wel goed voorbereid? Het is dan ook prettig dat er een training is waarbij iemand intensief en begeleid kan oefenen.

Wat bieden wij?

Bij het Dutch Language Centre bieden wij zowel examentrainingen op NT2-I-niveau als NT2-II-niveau. Dit komt overeen met respectievelijk de niveaus B1 en B2 volgens het Europees Referentiekader Talen (ERK).

Het staatsexamen NT2 oefenen bestaat uit:

  • examenstrategieën
  • oefenen met voorbeeldexamens
  • praktische tips bij ieder examenonderdeel
  • persoonlijke begeleiding
  • eindtoets

Deelnemers oefenen in onze training speciaal op de belangrijkste punten van het staatsexamen. Ze leren welke wijze van antwoorden de meeste punten oplevert. We maken gebruik van lesmateriaal van hoge kwaliteit. Om zich optimaal voor te bereiden krijgt uw medewerker huiswerk mee naar huis.

Op maat gemaakte training

Al onze cursussen Nederlands voor anderstaligen zijn op maat gemaakt. Wij hebben dus altijd een intakegesprek met u als werkgever en de werknemer(s). Hier bespreken we op welke onderdelen van het staatsexamen NT2 iemand wil oefenen. Ook nemen we een taaltoets af om het instapniveau te bepalen. Na de intake ontvangt u een offerte met een trainingsvoorstel en de totale kosten.

Groepstraining of individueel

Onze NT2 examentraining kan zowel in groepsverband (maximaal 6 deelnemers) als individueel plaatsvinden. Waar u ook voor kiest, wij verzorgen de training altijd incompany. De lesdagen en lestijden stemt Dutch Language Centre af op het werkschema van uw medewerker(s).

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u ons een vraag stellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!