Cursisten in een les Nederlands voor Gevorderden
Slider

Nederlands voor Gevorderden

Heeft u een medewerker in dienst die het basisniveau Nederlands beheerst, maar die graag de volgende stap zet? Wij bieden een incompany cursus Nederlands voor gevorderden. Zodat uw medewerker straks met meer zelfvertrouwen Nederlands spreekt. Zowel op het werk als privé.

Uw medewerker redt zich wel, maar het Nederlands spreken gaat niet nog altijd even goed. Denk aan een verkeerde woordvolgorde en de vervoeging van onregelmatige werkwoorden. Een cursus Nederlands voor gevorderden is dan een slim idee.

Wat leren deelnemers?

Het doel van onze training is het opfrissen of verdiepen van de kennis van de Nederlandse taal. Uw medewerker leert zich vlot uitdrukken in natuurlijk Nederlands met goedlopende zinnen en een rijke woordenschat. Op die manier helpen wij uw medewerker om in de toekomst met meer zelfvertrouwen Nederlands te durven praten.

Resultaat: uw medewerker begrijpt en spreekt Nederlands op B1-niveau volgens het Europees Referentiekader Talen (ERK).

Lesmateriaal en huiswerk

In deze training werken wij met relevante lesboeken en aanvullende lesmaterialen zoals audiobestanden. De deelnemer oefent de leerstof in een context die aansluit bij de werk- en privésituatie. De training is dus altijd op maat gemaakt. Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, krijgt elke deelnemer huiswerk mee naar huis. Dit kost ongeveer 2 tot 3 uur per week.

Tussentijds evaluatie

Omdat we graag tevreden deelnemers en opdrachtgevers hebben, is er halverwege de cursus Nederlands voor gevorderden een tussentijdse evaluatie. Eventueel kunnen we dan bijsturen. Op die manier zorgen we ervoor dat de training zo effectief mogelijk is.

Meer weten over onze aanpak? Kijk dan op de pagina Onze werkwijze. Daar leggen we onze werkwijze uitgebreid uit.

Vraag een offerte aan

Op de pagina Tarieven vindt u onze prijzen per uur. Omdat onze trainingen altijd op maat gemaakt zijn, stellen wij voor iedere opdrachtgever een uitgebreide offerte op. Hierbij houden we rekening met het niveau van de deelnemer(s) en de werkomgeving. 

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u ons een vraag stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!