Cursisten in een les Nederlands voor Gevorderden
Slider

Cursussen Nederlands voor anderstaligen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende taalcursussen Nederlands voor anderstaligen. Van cursussen Nederlands voor beginners tot schrijfvaardigheid op NT2 niveau. Of het nou gaat om medewerkers die al langere tijd in Nederland wonen of expats, wij helpen ze beter te communiceren in het Nederlands.

Communicatie is essentieel. Zowel privé als op de werkvloer. Slim dat u investeert in het verbeteren van taalvaardigheden bij uw medewerker. U helpt daarmee de medewerker, maar ook uw organisatie vooruit.

Cursus Nederlandse taal: ons aanbod

Als Dutch Language Centre hebben wij een breed aanbod van taalcursussen Nederlands voor anderstaligen:

De mogelijkheden

Elke taaltraining die wij bieden is incompany. Uw medewerkers hoeven dus niet te reizen en maken geen extra kosten. Wel zo efficiënt. Wij maken graag een cursus op maat. Bij een op maat gemaakte cursus Nederlands houden we rekening met het basisniveau dat al aanwezig is. En de functie die iemand heeft. Casussen uit de praktijk, maken het leereffect nog groter.

NT2 trainingen zijn standaard groepstrainingen of een individueel traject van 30 uur in totaal. Ook intensieve trajecten van enkele weken zijn mogelijk. Meteen weten wat de kosten zijn? Op de pagina Tarieven vindt u een handig overzicht.

Liever een eendaagse workshop?

Is een uitgebreid trainingstraject niet nodig? U kunt er ook voor kiezen om uw medewerker(s) een van onze Workshops te laten volgen.

Gratis proefles

Heeft u nog vragen over een cursus? Of wilt u uw medewerker(s) een Proefles laten volgen? Neem dan gerust contact met ons op.