Slider

Spreekvaardigheid Nederlands

Heeft u een werknemer in dienst die met meer zelfvertrouwen Nederlands wil leren spreken? Dutch Language Centre organiseert incompany taaltrainingen Spreekvaardigheid Nederlands. Op maat gemaakt en aangepast aan het taalniveau van de deelnemer(s).

Moeite met het woordje ‘er’, de verkeerde klemtoon leggen, het weglaten van woorden. Het zijn allemaal zaken waar een anderstalige werknemer tegenaan kan lopen.

De spreekvaardigheid Nederlands verbeteren zorgt voor een soepelere in- en externe samenwerking en voor meer plezier in het werk. Dutch Language Centre helpt u als bedrijf graag met onze incompany taaltraining Spreekvaardigheid Nederlands.

Training Spreekvaardigheid Nederlands

Wat leren de deelnemers tijdens de training? We geven enkele voorbeelden:

  • Klemtoon
  • Woordvolgorde
  • Intonatie
  • Lange en korte klinkers
  • Vaste uitdrukkingen
  • Formeel en informeel

Daarnaast frissen de deelnemers hun kennis van de basisgrammatica op om zo vloeiend mogelijk te leren spreken. Ons doel: dat uw medewerker na de training met meer zelfvertrouwen Nederlands spreekt.

Evaluaties

Tijdens de training Spreekvaardigheid Nederlands bewaken wij het rendement en de continuïteit met een tussentijdse evaluatie. Die maakt het mogelijk bij te sturen wanneer dat nodig is. Na afloop van de training ontvangt de opdrachtgever een schriftelijke eindevaluatie die duidelijk maakt of er sprake is van voldoende zelfredzaamheid of dat een vervolgtraject wenselijk is.

Offerte

Wij stellen wij voor iedere opdrachtgever een duidelijke offerte op. Hierbij houden we rekening met het niveau van de deelnemers en de werkomgeving. De kosten voor onze standaardtrainingen kunt u vinden op onze pagina Tarieven.

Heeft u vragen over een cursus of wilt u meer informatie? Neem dan gerust Contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Corona-update Dutch Language Centre:
Taaltrainingen op afstand

 

Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!