Slider

Schrijfvaardigheid Nederlands

Heeft uw anderstalige werknemer moeite met schrijven  in het Nederlands? Dutch Language Centre organiseert incompany trainingen Schrijfvaardigheid Nederlands. Op maat gemaakt en aangepast aan het niveau van de deelnemer.

Anderstalige werknemers hebben soms nog moeite met hun schrijfvaardigheid in het Nederlands. Denk aan grammatica en spelling of helder formuleren. In het dagelijks werk kan dat problemen opleveren bij het schrijven van rapportages of mails naar collega en klanten.

Met een incompany training Schrijfvaardigheid Nederlands zet uw buitenlandse werknemer weer de puntjes op de i en verbetert zijn of haar Nederlands.  

Training Schrijfvaardigheid Nederlands

Tijdens onze training leren de deelnemers nauwkeuriger formuleren, de juiste toon kiezen en gestructureerd schrijven. Afhankelijk van het niveau en de functie van uw werknemer komen
o.a. de volgende zaken aan bod:

  • Vlot en lezersgericht schrijven
  • Veelgemaakte fouten
  • Spelling
  • Leestekens
  • Correctietechnieken

Ook besteden we specifiek aandacht aan het schrijven van verslagen, rapportages of notulen op basis van cases die aansluiten bij uw functie en bedrijf. Ons doel: uw medewerker met meer zelfvertrouwen en plezier te laten schrijven.

Maatwerk

De taaltraining wordt aangepast aan de omgeving waarin u werkzaam bent. Teksten die uw medewerker op het werk heeft geschreven, dienen ook als basis voor schrijfopdrachten. Als uw medewerker zijn of haar schrijfvaardigheid Nederlands wil verbeteren, betekent dat vooral veel oefenen. We geven dan ook huiswerk mee, gemiddeld 2 tot 3 uur per week.  

Evaluaties

Tijdens de training bewaken wij het rendement en de continuïteit met een tussentijdse evaluatie. Die maakt het mogelijk bij te sturen wanneer dat nodig is. Na afloop van de training ontvangt de opdrachtgever een schriftelijke eindevaluatie die duidelijk maakt of er sprake is van voldoende zelfredzaamheid of dat een vervolgtraject wenselijk is. 

Offerte

Wij stellen voor iedere opdrachtgever een duidelijke offerte op. Hierbij houden we rekening met het niveau van de deelnemers en de werkomgeving. De kosten voor onze standaardtrainingen kunt u vinden op onze pagina Tarieven.

Heeft u vragen over een cursus of wilt u meer informatie? Neem dan gerust Contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Corona-update Dutch Language Centre:
Taaltrainingen op afstand

 

Bent u op zoek naar een incompany training Nederlands voor uw anderstalige of Nederlandse collega’s? Door de CORONA CRISIS doen veel bedrijven niet meer aan extern bezoek. Veel werknemers moeten thuiswerken. Wij begrijpen dat, we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet.

Dutch Language Centre biedt een flexibele oplossing met taaltrainingen op afstand. Onze trainers werken met Zoom. Een passende digitale oplossing om de continuïteit van onze trainingen – mocht die in het gedrang komen – op een prettige en laagdrempelige manier te waarborgen.

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden ze graag!